1 କପ୍ ଜଅର ଅଟା – 100 ଗ୍ରାମ
ବେସନ – 25 ଗ୍ରାମ
ଗହମ ଅଟା- 25 ଗ୍ରାମ
ବାଜରା ଅଟା – 25 ଗ୍ରାମ
ଚାଉଳ ଅଟା -25 ଗ୍ରାମ
1 ଚାମଚ ଅଦା ରସୁଣ ପେଷ୍ଟ
2 ଟି କଟା ଲଙ୍କା
1/4 ଚାମଚ ହଳଦୀ ଗୁଣ୍ଡ
1/2 ଚାମଚ ଧନିଆ ପାଉଡର
1/2 ଚାମଚ ଜିରା ଗୁଣ୍ଡ
1/4 ଚାମଚ ଜୁଆଣୀ
2 ଚାମଚ କଟା ଧନିଆ ପତ୍ର
1 କପ୍ କଟା ପିଆଜ
1/2 ଚାମଚ ଲୁଣ
1 ଚାମଚ ତେଲ – 5 ଗ୍ରାମ
ଅଟା ତିଆରି କରିବା ପାଇଁ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ପାଣି
ଶକ୍ତି: 732.9 କିଲୋକ୍ୟାଲୋରୀ
ପ୍ରୋଟିନ୍ : 31.81 ଗ୍ରାମ