Humrahi

কুইনোৱা মাশ্বৰুম চালাড

উপাদানসমূহ:

  • উতলা কুইনোৱা-30 গ্ৰাম
  • মাশ্বৰুম-100 গ্ৰাম
  • কুটি লোৱা ব্ৰকলি-20 গ্ৰাম
  • গাজৰ-10 গ্ৰাম
  • পিয়াজ-10 গ্ৰাম
  • বিলাহী-10 গ্ৰাম
  • কেপচিকাম-10 গ্ৰাম
  • তিয়ঁহ-10 গ্ৰাম
  • অলিভ অইল-5 গ্ৰাম
  • চূণৰ ৰস-2 টেবল চামুচ
  • পদিনা পাত-1 টেবল চামুচ
  • চিলি ফ্লেক্স- 1/2 চাহ চামুচ
  • অৰেগানো-1/2 চাহ চামুচ
  • সোৱাদ অনুসৰি নিমখ

পুষ্টিকাৰক মূল্য:

শক্তি: 222.55 কিলো কেলৰি
প্ৰ'টিন: 10.1 গ্ৰাম

পদ্ধতি:

  • ড্ৰেছিঙৰ বাবে, এটা বাটিত দৈ জলফাই তেল, চূণৰ ৰস, নিমখ, জলকীয়াৰ টুকুৰা আৰু অৰেগানো যোগ দিয়ক আৰু ভালদৰে মিহলি কৰক আৰু ইয়াক কাষত ৰাখক।
  • কেৰাহী এখন লৈ ১ চামুচ তেল দি তাত হালধি আৰু মাশ্বৰুম দি কম জুইত ৪-৫ মিনিট ভাজিব। এফালে ৰাখক। 
  • এটা ডাঙৰ বাটিত সিজোৱা কুইনোৱা, মাশ্বৰুম আৰু সকলো কুটা শাক-পাচলি আৰু পদিনা পাত দিব।
  • এতিয়া কুইনোৱাৰ বাটিটোত ড্ৰেছিং দি চালাডটো ভালদৰে টছ কৰি লওক।
  • এটা পৰিৱেশন বাটিত স্থানান্তৰিত কৰি লগে লগে পৰিৱেশন কৰক।

আপুনিও ভাল পাব পাৰে