Humrahi

নহৰু আৰু ডিলৰ সৈতে পদিনা ডিপ

উপাদানসমূহ:

দৈ – 1 কাপ
পদিনা – 1 কাপ
গাৰ্নিছৰ বাবে ডিল-সতেজ ডিল
শুকান ডিল
3-4 টা নহৰুৰ ফোটা
নিমখ – সোৱাদ অনুসৰি
জিৰা গুৰি – এক চিকুট
সেউজীয়া জলকীয়া – 2 টা সৰু
1 চাহ চামুচ অতিৰিক্ত ভাৰ্জিন জলফাই তেল

পুষ্টিকাৰক মূল্য:

শক্তি: 120 কিলোকেলৰি
প্ৰ'টিন: 2.9 গ্ৰাম

পদ্ধতি:

  • পদিনা পাতবোৰ পৰিষ্কাৰ কৰক আৰু সেইবোৰ কিছু সময়ৰ বাবে ঠাণ্ডা পানীত ৰাখক।
  • তাৰ পিছত ফুড প্ৰচেছৰ ব্যৱহাৰ কৰি, পদিনা পাত, জিৰা গুৰি, শুকান ডিল, নহৰুৰ কলি, নিমখ আৰু সেউজীয়া জলকীয়া একেলগে মিহলি কৰক।
  • এটা বাটিত দৈ আৰু পদিনা ডিল পিউৰি একেলগে মিহলাই লওক।
  • কমেও 30 মিনিটৰ বাবে ঢাকি ৰাখক আৰু ফ্ৰিজত ৰাখক। ঠাণ্ডা হোৱাত পৰিৱেশন কৰক আৰু সতেজ ডিলৰে সজাওক।

আপুনিও ভাল পাব পাৰে