Humrahi

কাবুলী চানা কুয়েচাদিলা

উপাদানসমূহ:

  • সিজোৱা কাবুলী চানা- 30 গ্ৰাম
  • 1 কণী [অমলেট] -20 গ্ৰাম
  • চীজৰ টুকুৰা-15 গ্ৰাম
  • 1 ঘেঁহুৰ টৰ্টিলা/ৰুটি-20 গ্ৰাম
  • পিঁয়াজ-20 গ্ৰাম
  • কেপচিকাম-20
  • গাজৰ-20 গ্ৰাম
  • ধনিয়া পাত-5 গ্ৰাম
  • সেউজীয়া জলকীয়া 1
  • নহৰু- 2 ফোটা
  • চিলি ফ্লেক্স-1 চাহ চামুচ
  • অৰেগানো-1 চামুচ
  • হালধি গুৰি-1 চাহ চামুচ
  • সোৱাদ অনুসৰি নিমখ
  • তেল-5 গ্ৰাম
  •  

পুষ্টিকাৰক মূল্য:

শক্তি: 296.32 কিলোকেলৰি
প্ৰ'টিন: 14.46 গ্ৰাম

পদ্ধতি:

  • কেৰাহীত তেল গৰম কৰি তাত কটা নহৰু, সেউজীয়া জলকীয়া আৰু পিঁয়াজ দিব। আধা ভজা হোৱালৈকে সিজিবলৈ দিব।
  • এতিয়া আন সকলো কটা পাচলি যোগ দিয়ক আৰু এক মিনিটৰ বাবে ভাজক।
  • তাৰ লগত সিজোৱা আৰু টুকুৰা টুকুৰ কৰা কাবুলী চানা আৰু সকলো মছলা দি ভালদৰে মিহলাই লওক। 1-2 মিনিট ৰান্ধক।
  • গোটা ঘেঁহুৰ ৰুটি/টৰ্টিলা লওক, ইয়াক কণীৰে লেয়াৰ কৰক, তাৰ পিছত কাবুলী চানাৰ ফিলিং যোগ দিয়ক, আৰু চাৰ ওপৰত অলপ চীজ কুটি দিয়ক।  
  • এতিয়া টৰ্টিলাটো ভাঁজ কৰক আৰু মচমচীয়া নোহোৱালৈ দুয়োফালে টোষ্ট কৰক আৰু গৰমে গৰমে পৰিৱেশন কৰক।

আপুনিও ভাল পাব পাৰে