1 কাপ ঘেঁহুৰ আটা
পালেং শাক – 1 কাপ
তেল – 2 চাহ চামুচ
নিমখ – সোৱাদ অনুসৰি
জিৰা গুৰি – 1/4 চাহ চামুচ
ৰঙা জলকীয়া – 1/4 চাহ চামুচ
গৰম মচলা – 1/2 চাহ চামুচ
পিঁয়াজ – 1 কাপ
চীজ – 1 কিউব
পনীৰ – 150 গ্ৰাম
বিলাহী পিউৰি – 1 কাপ
শক্তি: 400 কিলোকেলৰি
প্ৰ'টিন: 53 গ্ৰাম
পালেং শাক ৰুটি তৈয়াৰ কৰিবলৈ