Humrahi

চকলেট এলমণ্ড আৰু বেৰী কেক

Chocolate Almond and Berry Cake

উপাদানসমূহ:

1 চাহ চামুচ ৰেপচিড তেল (কেক টিনৰ বাবে)
50 গ্ৰাম সম্পূৰ্ণ আটা
50 গ্ৰাম প্লেইন ময়দা
15 গ্ৰাম কৰ্ণফ্লাৰ
1 চামুচ বেকিং পাউডাৰ
15 গ্ৰাম কোকো পাউডাৰ
4 টা কণী, পৃথক কৰা
1 চামুচ 0% চৰ্বিযুক্ত গ্ৰীক দৈ
4 চামুচ দানাযুক্ত মিঠা
2 চামুচ প্ৰাকৃতিক বাদামৰ নিষ্কাশন

পুষ্টিকাৰক মূল্য:

শক্তি: 111 কিলো কেলৰি
প্ৰ'টিন: 7.9 গ্ৰাম

পদ্ধতি:

  • অভেনটো 190°চেণ্টিগ্ৰেডলৈ গৰম কৰক আৰু 20 চেমি কেক টিন এটা পাতলকৈ তেল দিয়ক
  • সম্পূৰ্ণ আহাৰ, প্লেইন, কৰ্ণফ্লাৰ, বেকিং পাউডাৰ আৰু কোকো পাউডাৰ এটা বাটিত চালি লওক।
  • আন এটা বাটিত কণীৰ কুহুম, দৈ, মিঠা আৰু বাদামৰ নিষ্কাশন যোগ দিয়ক আৰু ভালদৰে বিট কৰক
  • এটা পৃথক বাটিত কণীৰ বগা অংশবোৰ কঠোৰ শিখৰ গঠন নোহোৱালৈকে মাৰিব
  • লাহে লাহে শুকান উপাদান, কণীৰ কুহুম আৰু দৈৰ মিশ্ৰণ একেলগে ভাঁজ কৰক, তাৰ পিছত কণীৰ বগা অংশত সাৱধানে ভাঁজ কৰক
  • মিশ্ৰণটো তৈলাক্ত কেক টিনত লগে লগে ৰাখক আৰু 20-25 মিনিটৰ বাবে বেক কৰক, তাৰ পিছত অভেনৰ পৰা আঁতৰ কৰক আৰু তাঁৰৰ ৰেকত ঠাণ্ডা হ'বলৈ দিয়ক
  • একে সময়তে, কোৱাৰ্কত 1 চামুচ মিঠা লৰাই আৰু ভালদৰে মিহলি কৰি টপিং টোপিং বনাওক, আপুনি কেকটো টপ কৰিবলৈ সাজু নোহোৱালৈকে ইয়াক ফ্ৰিজত এৰি দিয়ক
  • যেতিয়া কেকটো মিঠা কোৱাৰ্কৰ সৈতে শীতল আৱৰণ হয় আৰু সতেজ ষ্ট্ৰবেৰী আৰু ৰাস্পবেৰীৰ সৈতে ওপৰলৈ থাকে

আপুনিও ভাল পাব পাৰে