Humrahi

চিকেন কুইনোয়া চালাড

উপাদানসমূহ:

  • চিকেনৰ বুকু -৫০ গ্ৰাম
  •  কুইনোয়া – ৩০গ্ৰাম
  • বিলাহী -১/২ (৬৫ গ্ৰাম)
  • সেউজীয়া জলকীয়া -১/৪ (৩০ গ্ৰাম)
  • পিঁয়াজ - ৩/৪ কাপ (১৫০ গ্ৰাম)
  • তেল - ১ চামুচ
  • নেমুৰ ৰস -১ চামুচ

পুষ্টিকাৰক মূল্য:

কেলৰি – 260 কিলোকেলৰি
প্ৰটিন - ১৫.৫গ্ৰাম

পদ্ধতি:

  1. কুইনোয়া ৩-৪ ঘণ্টা তিয়াই থওক।
  2. কেৰাহী এখন লৈ ২ কাপ পানী আৰু এচিকুট নিমখ দিব। কুইনোয়া দি কোমল হোৱালৈকে সিজাব।
  3. চিকেনটো ১৫-২০ মিনিট প্ৰেচাৰ কুকাৰত ৰান্ধিব। ঢাকনিখন আঁতৰাই অলপ সময় ঠাণ্ডা হ’বলৈ দিব।
  4. ইয়াৰ মাজতে উল্লেখ কৰা সকলো শাক-পাচলি কাটি লওক।
  5. সকলোবোৰ একেলগে গোটাই লওক - এটা বাটিত কুইনোয়া, চিকেন আৰু কটা শাক একেলগে মিহলাই লওক, ৰুচি অনুসৰি ছিজনিং আৰু নেমুৰ ৰস দিব।
  6. সতেজ ধনীয়াৰে সজাই লওক।

আপুনিও ভাল পাব পাৰে