Humrahi

এপল আম চালচা

উপাদানসমূহ:

কটা আপেল: 236 গ্ৰাম কটা আম: 165 গ্ৰাম
গোম-ধান: 164 গ্ৰাম
ৰঙা জালুক: 90 গ্ৰাম
পিঁয়াজ: 75 গ্ৰাম
জেলেপিন': 15 গ্ৰাম
ধনিয়া পাত: 4 গ্ৰাম
নেমু ৰস: 28.7 গ্ৰাম
মৌ: 14.2 গ্ৰাম
নিমখ [সোৱাদ অনুসৰি]

পুষ্টিকাৰক মূল্য:

শক্তি: 507 কিলো কেলৰি
প্ৰ'টিন: 10.9 গ্ৰাম

পদ্ধতি:

  • মাকৈ উতলাওক আৰু ইয়াক কাষত ৰাখক।
  • সকলোবোৰ উপাদান এটা ডাঙৰ বাটিত একেলগে ঢালি দিয়ক।
  • 30 মিনিট বা ৰাতিটোৰ বাবে ঢাকি ৰাখক আৰু ফ্ৰিজত ৰাখক।
  • বাঢ়ি দিয়াৰ আগতে এক দ্ৰুত ঘোদালী দিয়ক।

আপুনিও ভাল পাব পাৰে